Top
Dirigent Stuart Sides

Stuart is een zangleraar en een zang & presentatie coach. Daarnaast is hij koordirigent, kwartetzanger met verschillende nationale en internationale medailles en is hij regelmatig lid van Harmony Colleges in Europa. Verder maakt hij teach tracks voor groepen en heeft hij een mobiele opnamestudio.

Stuart heeft inmiddels een zeer gevarieerde zangcarriere achter de rug sinds hij begon met zingen in kerkkoren toen hij zes jaar was. In 1978, toen hij negen jaar oud was, startte hij met het zingen van barbershop (vierstemmig a capella). Sindsdien heeft hij gezongen in diverse a capella groepen en klassieke koren maar heeft hij vooral gezongen in vier Engelse nationale Kampioenskwartetten in 1993, 1994, 2004 en 2005 (achtereenvolgens als bass, baritone, lead en baritone) om vervolgens zijn land te vertegenwoordigen tijdens internationale kampioenschappen. Sinds zijn verhuizing naar Nederland heeft hij in drie Nederlandse kampioenskwartetten gezongen; in 2008 (Xperience, baritone), 2011 (Trademark, baritone) en 2015 (Maelstrom, tenor). Met dit laatste kwartet plaatste hij zich bij een zeer kleine groep van zangers die in elke stempartij een gouden medaille heeft gewonnen! Op dit moment zingt Stuart lead in een mix kwartet ‘Angels & Demons’ en zingt hij bass in een mannenkwartet!

Zijn carriere als dirigent startte in 1984 toen hij 15 jaar oud was. Hij behaalde met diverse barbershopkoren grote successen bij nationale kampioenschappen in 1998 en 2006. In Nederland bracht hij iSing het nationale zilver en brons voor Sound Waves. In 2013 dirigeerde hij Sound Waves naar het kampioenschap en behaalde samen met hen de gouden medaille en Europees zilver; naast andere Internationale gouden medailles in Ierland (2013) en Spanje (2014).

Op dit moment is Stuart dirigent van No Borders Show Chorus (internationaal vrouwenkoor), Momentum (mannenkoor) en is erg trots om de nieuwe dirigent te zijn van Desire!

De band

Nu we rond zijn met een nieuwe dirigent willen we ook graag onze band weer compleet hebben!
Wij zijn nog op zoek naar muzikanten!

– een bassist die ons wil begeleiden tijdens onze optredens en de koor-/bandrepetities.
– een gitarist die ons wil begeleiden tijdens onze optredens en de koor-/bandrepetities.

Wil jij graag bij ons komen spelen of wil je meer informatie stuur ons dan een mail: info@gospelgroepdesire.nl.

De drums worden bespeeld door Koos Koning. Iedereen is bijzonder ingenomen met zijn gevoelig en dynamisch spel, omdat hij het volume van de drums weet te doseren!!

Onze basgitarist is Arjen Zevenbergen. Een zeer ervaren muzikant op de snaren.

En last but not least onze geluidsman: Frank van Leersum. Hij zorgt ervoor dat alle partijen binnen Desire als één harmonieus geheel naar de toehoorders gaat!