Top
Boekingen

Organiseert u een kerkdienst, een (benefiet-)concert of viert u een jubileum? Gospelgroep Desire wil graag iets toevoegen aan het geheel.
Wij worden regelmatig gevraagd voor jeugd-, welkoms- en evangelisatiediensten, diensten met gehandicapten en speciale vieringen in kerken zoals: huwelijk, doop en de vieringen rond de Christelijke feestdagen. Daarnaast doen we ook mee aan Open Monumentendag, jubileumconcerten en korenfestivals en kunnen wij zelf ook een (mini-)concert organiseren.

We kunnen ook een miniconcert geven tijdens of na afloop van bijvoorbeeld een bijeenkomst of activiteit. Om de kosten te dekken kunt u zelf een collecte houden of een kleine entreeprijs vragen.

Beschikbaarheid:

Onze beschikbaarheid hangt af van
– de band en de dirigent en voldoende koorleden per partij
– het aantal uitvoeringen in die maand, maximaal 1 à 2.
Mochten we niet beschikbaar zijn, dan is er vaak later in het jaar wel een plekje vrij…

Repertoirekeuze

In de voorbereiding op onze medewerking sturen wij u een selectie toe uit ons repertoire, dat zo mogelijk past bij een thema. Uit deze selectie kunt u dan een keuze maken. Bij de Engelstalige nummers krijgt u de Nederlandse vertaling/uitleg erbij. Deze teksten mag u ook gebruiken voor uw programmaboekje, liturgie of beamerpresentatie. Het is ook mogelijk dat wij de nummers kort mondeling toelichten, wanneer dit wenselijk is. Omdat wij voorafgaand aan een medewerking 2,5 uur opbouw- en inregeltijd nodig hebben, willen wij graag minimaal 6 à 8 nummers per optreden zingen waarvan maximaal 3 Nederlandstalige nummers.

Begeleidingsband

Onze band is graag bereid om de samenzang/opwekkingsliederen te begeleiden. Dit biedt u de mogelijkheid de hele dienst muzikaal in dezelfde sfeer te houden en u spaart eventuele kosten van een organist/pianist uit.

Opbouwtijd

Wij willen graag kwaliteit leveren. Wij zingen versterkt en het is daarom nodig om 2,5 uur van te voren onze apparatuur op te bouwen en in te regelen.

Kosten

Onze prijs voor de kerken: 225,- euro (excl. reiskosten buiten Voorne Putten).
Overige optredens: op aanvraag.

 

Graag tot ziens!