Top
Dirigent – David van de Braak

Vanaf oktober 2014 staat DESIRE onder muzikale leiding van David van de Braak. David van de Braak maakte kennis met het dirigeervak via Martin Glas. Na de theorie- en pianolessen die David bij hem volgde, kreeg hij een paar directielessen van Martin. Na een jaar piano te hebben gestudeerd in de vooropleiding in Enschede nam David deel aan de Kurt Thomas cursus en kreeg daar helemaal de smaak te pakken. Daarna is hij koordirectie gaan studeren bij Barend Schuurman aan het conservatorium van Rotterdam. Na het conservatorium dirigeerde hij verschillende koren, zoals mannen-, vrouwen-, jeugd- en ouderenkoren, met uiteenlopende stijlen; zoals close-harmony, klassiek, pop en jazz. David is dus van vele markten thuis op muziekgebied. Hij schrijft arrangementen die uitgevoerd worden door de koren waar hij mee werkt en hij heeft enige ervaring met orkesten.

Naast DESIRE dirigeert David diverse koren, waaronder Gospelkoor The Messengers, Kamerkoor Animato, Westlandskoor Concordia, Vrouwenkoor Sounds of Joy en Popkoor EMM.
Helaas gaat David per half mei stoppen bij DESIRE. Wij zijn daarom op zoek naar een dirigent >>

De band

De drums worden bespeeld door Koos Koning. Iedereen is bijzonder ingenomen met zijn gevoelig en dynamisch spel, omdat hij het volume van de drums weet te doseren!!

Onze basgitarist is Arjen Zevenbergen. Een zeer ervaren muzikant op de snaren.

Vanaf juni 2018 verwelkomen we gitariste Marleen Voogt in onze band.

En last but not least onze geluidsman: Willem Langstraat. Hij zorgt ervoor dat alle partijen binnen Desire als één harmonieus geheel naar de toehoorders gaat!

Vacatures in onze band!

Desire zoekt een pianist en een basgitarist! Neem contact op met het bestuur voor informatie.